Auto Inspektor

Masz pytanie?

Czekamy na Twój telefon

720 024 024

Inspekcja podstawowa

Weryfikacja i rozkodowanie VIN, ocena stanu nadwozia, wnętrza, stanu technicznego

Inspekcja rozszerzona

Rozszerzona wersja inspekcji podstawowej zawierająca jazdę próbną oraz szczegółowe dane techniczne

Diagnostyka komputerowa

Skanowanie komputera pokładowego samochodu specjalistycznym diagnoskopem

Opinie

Bardzo cenimy wszelkie opinie od naszych klientów. Wyraź swoje zdanie używając formularza kontaktowego. Poniżej znajdują się wybrane opinie.


26.03.2018 Jarek Dąbrowski

Opinia inspektora Waszej firmy byłą dla mnie bardzo pomocna przy zakupie-samochód nabyłem i narazie jestem  zadowolony.
Chciałem podziekować za profesjonalną obsługę i rzeczowe podejście. Jeżeli nadarzy się okazja będe z czystym sumieniem polecać Wasze usługi.

 

16.02.2018 Tomasz Dziuda

Po raz pierwszy kupiłem samochód nie wychodząc z domu i wyszło mi na dobre. Z powodu choroby nie byłem w stanie jeździć po Polsce szukając auta. Szybka reakcja na zgłoszenie , miły kontakt i niewygórowane ceny usługi to główne cechy specjalistów z autoinspektor.com Ostatecznie mam świetny samochód za rozsądną cenę. Dziękuję za pomoc w zakupie i gorąco polecam innym.

 

12.02.2018 Alina S.

To podziękowanie. W sobotni wieczór ktoś z autoinspektor.com uratował mnie przed nieuczciwym sprzedawcą sprawdzając moje przyszłe auto.Bardzo dziękuję 

 

07.05.2017 Natalia K.

Bardzo dziękuję za szybkie wykonanie raportu.  Raport świetny i bardzo pomocny.

 

27.01.2017 Justyna i Darek z Poznania

Bardzo dziękujemy za super inspekcję ... bardzo nam pomogła w podjęciu decyzji.
Samochód kupiliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Będziemy polecać firmę bo naprawdę warto !
Pozdrawiamy serdecznie :)

 

20.05.2016 Franciszek Kluska

Szczerze polecam wszystkim niezdecydowanym do skorzystania z tego typu usługi przed zakupem pojazdu, szczególnie od handlarza  (którzy jak wiadomo nie do końca bywają szczerzy przy sprzedaży aut, co nie jest oczywiście regułą) fachowiec który towarzyszył mi przy próbie  zakupu samochodu wykazał się szeroką znajomością z tematu motoryzacji, trzeźwym myśleniem i obiektywnością miałem wątpliwość,  że wejdzie w komitywę z handlarzem i będzie mnie przekonywał do zakupu, nic bardziej mylnego, trzymał dystans do tego stopnia, ze handlarz w pewnym momencie nie krył zażenowania jego obecnością. Warto poświęcić te kilka stów na taką pomoc, szczególnie jeśli ma się zamiar wydać sporo pieniędzy na nowy używany nabytek , a sprzedający ogłasza, że sprzedaje "igłę w stanie idealnym".

 
 
13.04.2016 Konrad K
 
Zamówiłem dwa raporty, które odebrałem i zapoznałem się z nim.
Bardzo dziękuję za dokonane inspekcje oraz za przesłane oceny.
Prosiłbym o osobiste gorące podziękowania i wyrazy wdzięczności dla Pana Inspektora z Gorzowa Wielkopolskiego, który specjalnie jechał tak daleko.
Jednocześnie chciałbym wyrazić swoje uznanie dla Państwa działalności. Jest idealnie skierowana do takich ludzi jak ja, którzy z powodów zawodowych nie mają czasu, ani możliwości na jakiekolwiek dalsze wyjazdy bez pokrycia. Jednocześnie Państwa profesjonalizm oraz niesamowita szczegółowość raportów, liczność zdjęć, fachowe opisy, skrupulatność inspekcji robią ogromne wrażenie. Jak również są nieocenioną pomocą dla ludzi o mniejszej wiedzy motoryzacyjnej lub jej nie posiadających. Wasze usługi stoją na najwyższym poziomie i zdecydowanie sa warte swojej ceny. Bez wątpienia będę polecał Państwa usługi znajomym, jak również sam być może zwrócę się o kolejne inspekcje.
Serdecznie pozdrawiam Konrad K.

 

05.10.2015 Silvester

pisze z Niemiec i mam duzy problem. Kupilem 25.09.2015 Campera, ktory byl w Allegro pod numerem 5678748637. Sprzedawca powiedzial, ze samochod mial maly wypadek, tylko blacha- lewy blotnik, szyba ,drzwi. Po powrocie do Niemiec ,skontaktowalem ostatniego niemieckiego wlasciciela ,ktory mi powiedzal, ze samochod mial bardzo duzy wypadek (wlacznie poduszki)- szkoda calkowita (wirtschaftlicher Totalschaden). Po tej rozmowie skontaktowalem sprzedawce i chcialem wywiazac sie z umowy. Sprzedawca nie odda zadatku (1000€).

http://images59.fotosik.pl/1823/13b5356a8b500458.jpg

 

20.07.2015 Artur

U mnie za pierwszym zgłoszeniem nawet nie doszło do inspekcji . Po przesłaniu linka do ogłoszenia i numeru VIN dowiedziałem się , że moje wspaniała bezwypadkowa TOYOTA z przebiegiem 86000km za 110 000 złotych , w USA skąd zostało sprowadzone miało b. poważny wypadek  . Samochód w wyniku wypadku poza rozległymi uszkodzeniami karoserii miał uszkodzone podwozie . Ponadto w chwili wywozu z USA czyli dwa lata temu miał przebieg 140 tyś. mil czyli około 230 tyś. kilometrów oraz była o rok starsza niż podano w ogłoszeniu. Wychodzi na to , że przez rok w Polsce samochód jeździł bardzo dużo i to wyłącznie do tyłu bo ubyło mu 140 tysięcy kilometrów z licznika :) Ku przestrodze podaję VIN samochodu  5TDKK3DC8CS176188 

http://images58.fotosik.pl/1826/a843356d56a912cc.jpg

 

24.02.2015   Ewelina

To już moje drugie zamówienie. Pierwszy raz pół roku temu sprawdzili mi autko które kupiłam dla siebie. Teraz zamówiłam dla mojego partnera choć nie bardzo chciał. On sobie poradzi , on się zna i w ogóle , a jest komputerowcem :) Sprawdzili i wyszło , że samochód ma najprawdopodobniej oszukany przebieg , sporo szpachli , coś tam w silniku chyba wycieki i jeszcze coś , ale nie pamiętam. Mój komputerowiec był przy oględzinach i tego samochodu nie kupił. Przyznał mi rację i teraz sam zamówił sobie usługę sprawdzenia następnego samochodu , który sobie wypatrzył. To auto kupił i jak na razie jest zadowolony.

 

26.01.2015   Beemka 

Jaki syf potrafią wciskać ludziom handlarze to głowa mała. Ludzie sprawdzajcie , nie dajcie się robić w okantować .           
 

15.01.2015   Niezadowolona

Niestety czekałam , czekałam i się nie doczekałam. Samochód był 300km ode mnie i musiałam zrezygnować z zakupu.

Odp. Autoinspektor.com

Przepraszamy , ale właściciel migał się z podaniem numeru VIN. Zwlekał i mataczył przez tydzień. Potem inspektor musiał wyjechać na tydzień i tak wyszło , ale to z winy sprzedającego. Chyba lepiej , że nie doszło do zakupu. Skoro handlarz tak się zachowywał to mówi samo za siebie.    

 

12.12.2014   Warto

Za takie pieniądze warto skorzystać . W przyszłości na pewno jeszcze raz się zdecyduję.

 

01.12 2014   Marek K.

Dziękuję Panu Jackowi z Puław . Pełen profesjonalizm. Jestem pod dużym wrażeniem wiedzy i profesjonalizmu. Jeśli wszyscy autoinspektorzy choć w połowie są tacy jak Pan Jacek to gratuluję firmie pracowników. Z czystym sercem polecam usługi 

 

23.112014    K2

Zdecydowanie polecam.

 

24.11.2014   Piotr Kozak

Komu szkoda 250zł. , a nie jest fachowcem to jest głupcem.

 

5.11.2014    Panna Anna 

Zupełnie się nie znam na samochodach. Kiedy przyszło mi kupić pierwszy samochód byłam przerażona. Na nowy mnie nie stać. Używane w ogłoszeniach wszystkie w super stanie , ale zewsząd słychać ostrzeżenia i porady jak się ustrzec grata. Głowa mnie od tego rozbolała. Odkładałam zakup ze strachu ponad dwa miesiące . Wreszcie wpadłam na ofertę Autoinspektor. Zadzwoniłam na infolinie dostałam kilka rad. Wybrałam kilka ogłoszeń które mi się podobały. Miły Pan pomógł mi zawęzić zainteresowania. Zdecydowałam się na inspekcję. Dostałam raport i ustne opis tego co zawiera. Wybrany samochód był w Kaliszu czyli 150 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. Trochę się bałam , ale inspektor z tego miasta zgodził się asystować przy transakcji. Moje ukochane POLO służy mi bez najmniejszych zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi i niesamowicie elastycznego podejścia do klienta.

 

25.10.2014   Tomek       

Warto.                

Porównaj usługi / Ceny
Porównaj rodzaje inspekcji lub skompletuj niestandardowe zamówienie
Diagnostyka komputerowa
Diagnostyka komputerowa pozwala sprawdzić stan wszystkich systemów znajdujących się w samochodzie
Przydatne informacje
Kupno używanego auta to poważna decyzja, ponieważ samochód będzie Ci służył przez kilka lat
Regulamin
Regulamin świadczenia usług związanych z inspekcją pojazdów mechanicznych.

Warto wiedzieć